Prison Break

http://www.wikio.es


Miquel López.

Gran sèrie americana a la que més d’un deu estar enganxat apart de jo.Pels que ja hi esteu viciats dir-vos que suposo que ja sabeu que fa uns 2 mesos que ha començat la 3a temporada, que promet tan com les altres dues. Pels que no ara us explicaré ben be de que va i coses interessants d’aquesta sèrie.

Tracta d’un noi que es diu Michael Scofield, al que al seu germà Lincon Barrows (no tenen el mateix cognom perquè son germans per part de mare, però no de pare), han condemnat a mort per assassinar al germà de la vicepresidenta dels Estats Units, cosa que ell no ha fet. La vida d’en Michael ha estat dura i només a tingut al seu germà sempre, ell l’ha mantingut perquè pogués tenir uns bons estudis i ara es un important arquitecte, mentre que el seu germà sempre ha tingut que viure amb problemes i atracaments, cosa que la portat a ser acusat de l’assassinat. La vicepresidenta farà el possible per aconseguir la mort d’en Lincon i el Michael intentarà treure’l de la presó, primer de forma legal per judicis i no ho aconsegueix i després entrant a la presó, havent atracat un banc abans. La presó on està atrapat la va dissenyar en Michael, i se la tatua al cos per tenir-la present, i aconseguir fugar-se. Tota la primera temporada tracta de tots els plans i amistats que tenen que anar fent per poder fugir de la presó.


La segona temporada tracta sobre un cop han fugit, com aconsegueixen sortir del país sense que els atrapin tots aquells que els persegueixen que no només és la policia. En aquesta temporada, les amistats que van fer per poder sortir de la presó algunes acaben malament i d’altres segueixen fent cada una el seu camí. En Michael i en Lincon descobreixen que el home que segons el govern havia mort en Lincon no era mort, era tot una mentida del govern. Aconsegueixen sortit del país però el capítol no acaba del tot bé ja que ara és en Michael que acaba empresonat en una presó mol pitjor i no se sap perquè, si vols saber-ho mira’t la 3a temporada...

Si us ha interessat us podeu baixa tota la sèrie per Internet, que és com jo la vaig descobrir, i si voleu veure la 3a temporada directament la fan per la sexta.