Marató de cinema

http://www.wikio.es


Francesc Navarro.

Ei, com a bon Santsenc que soc, us envio informació d'actes del meu barri, per cert molt actiu a nivell associatiu i cultural. El cas és que demà arrenca a les cotxeres "La marató de cinema fantàstic i terror de Sants":
Els amants del gènere cinematogràfic més inquietant ja poden calmar la set d'emocions fortes: del 12 al 18 de novembre, les Cotxeres de Sants seran l'escenari de la Marató de Cinema Fantàstic i de Terror, que enguany celebra la dinovena edició. Com és habitual, la marató aposta decididament per promocionar la producció local.
Així doncs, els primers quatre dies de la mostra estaran dedicats exclusivament a la projecció d'un centenar de curtmetratges d'autors nacionals i dels participants en el IX Concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants, l'acte de lliurament de premis del qual se celebrarà la nit de divendres 16.
La marató es clausurarà la nit del dissabte amb la sessió la nit més llarga, el plat fort del festival i única de pagament, que és prolonga fins que surt el sol. Enguany s'hi han programat les pel·lícules següents: The Host de Bong Joon; 300 de Zak Snyder; Saw 3 de Darren Lynn Bousman; Desmembrados de Christopher Smith; Hostel 2 de Eli Roth i Ovejas asesinas de Jonathan King.
També s'organitzaran durant aquesta nit partides de joc de rol, i el públic assistent pot alternar les projeccions de llarga durada per les de curts que es projectaran a la sala de conferències.

+ info: http://www.cotxeres-casinet.org/marato/index.htm

També podeu veure un film guanyador en aquest curiós festival a la categoria "Super Chicha cutre" a l´any 2002 . El director és Dani Moreno Esta partit en tres parts. No apte per a persones sensibles i tal...

Part 1 "Brutal Dogo"



Part 2 "Brutal Dogo"



Part 3 "Brutal Dogo"