La Casa de los dibujos

http://www.wikio.es


Mar Boy.
La Casa de los dibujos (Drawn Together) és el primer reality show animat. Com si d'un Big Brother es tractés, a aquesta serie emesa per MTV (i que, per cert, perd moltissimes de les bromes al ser traduida al castellà) ens trobem amb molts perfils de "dibux"



Princesa Clara
És una princeseta pija clonada de les que venen dels mons de Disney
Mueble O'Algo
Ni ell mateix sap què és ben be, i s'assembla sospitosament a en Bob Esponja.

Lulú de Cartón
Sex Symbol dels anys 20 en blanc i negre amb uns quilets de més. Es sol tallar per calmar els seus nervis. S'assembla a la Betty Boop.

Morocha Amorocha
És una noia negra una mica lleugereta de cascos. Una copia del personatge de la sèrie de culte 'Jossie and the Pussycats'.

Xander
Un personatge de videojoc (La llegenda de Zelda) que està al mon per salvar a la seva novia. És un dels que més pilla a la casa, ja que ha reconegut que és gay.

Ling-Ling
Nomès parla japonès. És un personatge de cromo germà bessó del Pikachu (Pokèmon), i quan se sent decepcionat desprèn una mena de líquid verd al.lucinògen amb el que els habitants de la casa es col.loquen . xD

Puerquísimo Chancho
Un porc d'internet fet en flash a l'estil "Happy Tree Friends". No té sentiments, és un insensible, un degenerat i realment, un porc. Nomès pensa en quines putades fer als concursants per divertirse.

Capitanazo
La Natura li va donar músculs, però es va quedar curta amb qüestió d'intel.ligència. Es pasa tot el dia al telèfon esperant a que el truquin per salvar el món. Parodia als super-herois de còmic.

Us deixo una part del primer capítol on la Princesa Clara confón a Morocha Amorocha amb la seva esclava ja que és negra.
M'he rigut moltissim amb aquesta serie, sobretot amb capítols on parodien escenes de pel.lícules com Brokeback Mountain o Pulp Fiction.