Parsley Project

http://www.wikio.es


Mar Boy.

Buscant tutorials de photoshop he arribat a aquesta web on parlaven de Parsley Project i mha fet molta gràcia... fins i tot he trobat una altra on el taxaven de prestigiós! :O

Parsley Project
és un experiment que fa 4 anys vam començar l'Edu, el c4lito3d, la Zorhaida i jo. Poc a poc, se'ns han anat unint moltissimes persones d'arreu del mon (tot i que la majoria són d'aquí) i hem conseguit formar tota una família de tarats que tracten des del cinema, el disseny gràfic, la fotografía, el 3D etc. fins a la poesía, el graffiti i altres anades d'olla sempre i quan siguin fetes amb una finalitat artística.

La moguda funciona de la següent manera: Cada "número" consta d'una sel.lecció d'obres amb un tema comú previament acordat pels col.laboradors i normalment amb un termini d'un mes (tot i que s'ha anat allargant depenent de quants treballs es reben) es publiquen els sel.leccionats.

Cada cop es fa més difícil fer-ne la sel.lecció, perque la gent s'implica moltissim i realment hi ha moltíssim nivell.
També es solen organitzar quedades a llocs com, per exemple, l'estació abandonada de Canfranc i L'abandonat Hospital del Tòrax de Terrasa on cadascú fa fotos, dibuixa, filma... les seves olles per desprès poder mostrar a travès de la web. Hi ha varies quedades al llarg del any a diferents llocs d'Espanya ja que no a tothom li queda a prop segons quin lloc, i és una bona manera de ferse coneixer i també (ja sabem que en aquest món mai està de més) fer amistats "interessants" (i mai millor dit xD).

A molts els han contactat d'empreses i fins i tot algú ha arribat a publicar les seves sèries fotogràfiques a El País i la Vanguardia, aixi que, si voleu, envieu propostes pel pròxim número titolat FRÍO... teniu fins el 15 de Gener.

Jo (que firmo les meves propostes com a Lie) porto la secció de fotografía i graffiti, i cadascu dels que ho organitzem porta als fòrums la secció que domina.

Us deixo el video promocional i a veure si us animeu!



Un altre video promocional